«Έξυπνος και δικτυωμένος ο Ρέμπε, αλλά στη Βόλφσμπουργκ ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά δίχως επιτυχία»

«Έξυπνος και δικτυωμένος ο Ρέμπε, αλλά στη Βόλφσμπουργκ ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά δίχως επιτυχία»

«Έξυπνος και δικτυωμένος ο Ρέμπε, αλλά στη Βόλφσμπουργκ ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά δίχως επιτυχία»

bet365

O ρεπόρτερ Βόλφσμπουργκ της Bild, Ρόμπερτ Σράιερ «ακτινογραφεί» στο gazzetta.gr τον Όλαφ Ρέμπε που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. «Έχτισε πολύ γρήγορα την Βόλφσμπουργκ με πολλά λεφτά, αλλά παίκτες που δεν πρόσφεραν, έχει όμως καλές διασυνδέσεις».

O Όλαφ Ρέμπε παραμένει στην pole position για να διαδεχθεί τον Μάριο Μπράνκο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Απομένει η τελική έγκριση του Ιβάν Σαββίδη για να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του, την στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν και με άλλες περιπτώσεις.

Ο 42χρονος Ρέμπε, ο οποίος θεωρούνταν ως το «πουλέν» του Κλάους Άλοφς σε Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ, μετά την απόλυση του 64χρονου παλαίμαχου Γερμανού διεθνή ανέλαβε από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2018 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στους «Λύκους» έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαχειριστεί ένα αξιοσημείωτο μπάτζετ.

Αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας του εργάστηκε στη Χάντερσφιλντ, ωστόσο δεν κατάφερε να μακροημερεύσει αφού μόλις εφτά μήνες αργότερα αποχώρησε.

Ο Ρόμπερτ Σραίερ, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Βόλφσμπουργκ στην Bild μίλησε στο gazzetta.gr για τον υποψήφιο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, εξηγώντας τι πήρε στραβά στη Βόλφσμπουργκ. Παράλληλα έκανε λόγο για έναν director με πολύ καλές διασυνδέσεις και γνωριμίες.

«Πρώτα απ' όλα ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε εκείνη την εποχή το πόστο του αθλητικού διευθυντή στη Βόλφσμπουργκ.

Ήταν πάντα ασίσταντ του Κλάους Άλοφς στην Βέρντερ Βρέμης και στη συνέχεια στη Βόλφσμπουργκ. Ο Άλοφς απολύθηκε, αλλά όχι και ο Ρέμπε. Ήταν λίγο παράξενο.

Αναλαμβάνοντας λοιπόν καθήκοντα αθλητικού διευθυντή έχτισε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Υπήρχαν όμως δύο προβλήματα. Την έφτιαξε με πολλά λεφτά. Οι παίκτες είχαν μεγάλα συμβόλαια και κέρδιζαν πολλά χρήματα.

Κάποιοι ερχόντουσαν στην Βόλφσμπουργκ μόνο για τα λεφτά δίχως να έχουν διάθεση να προσφέρουν στον σύλλογο. Επίσης έχτισε την ομάδα πολύ γρήγορα. Δεν υπήρχε δομή στο σύνολο. Επίσης επέλεξε σε αρκετές περιπτώσεις προπονητές που ήταν επιτυχημένοι».

Ο Γερμανός δημοσιογράφος τόνισε πως ο Ρέμπε τα τελευταία χρόνια μέσα από την παρουσία του σε Βόλφσμπουργκ, Σάλκε και Χάντερσφιλντ έχει αναπτύξει πολλές επαφές και θεωρείται ως ένας καλά δικτυωμένος αθλητικός διευθυντής

«Έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Ρέμπε, αλλά το ερώτημα είναι πόσα χρήματα θα διαθέσει ο ΠΑΟΚ για να μπορεί να κινηθεί ανάλογα. Εάν δεν υπάρχουν χρήματα θα είναι δύσκολα. Είναι πάντως ένας έξυπνος άνθρωπος και έχει επαφές με προπονητές στη Γερμανία. Έτσι, μπορεί να κάνει καλά deals».

Ο Σράιερ σημείωσε πως ο συμπατριώτης του είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων που αποφεύγει να προβάλει την δουλειά του στα ΜΜΕ προσθέτοντας πως μπορεί να αντέξει στην πίεση.

«Δεν του αρέσει να παίζει τον ρόλο του ισχυρού ανθρώπου που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και κάνει δηλώσεις στις κάμερες. Δεν μιλάει ξεκάθαρα στον Τύπο. Θεωρώ πως έχει συνηθίσει πλέον την πίεση από την θητεία του στην Βόλφσμπουργκ».

Από τον Ιανουάριο όταν ο Ρέμπε έλυσε το συμβόλαιο του με την Χάντερσφιλντ παραμένει δίχως ομάδα.

«Δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους που οδηγήθηκε σε αποχώρηση από την Χάντερσφιλντ. Νομίζω πάντως πως βρισκόταν πολύ κοντά με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ, ο οποίος εργάζεται πλέον στη Σάλκε. Απολύθηκε ο τελευταίος και το ίδιο συνέβη και με τον Ρέμπε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα