ΠΑΕ Άρης: «Βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν στην πλάτη του ΑΡΗ»

ΠΑΕ Άρης: «Βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν στην πλάτη του ΑΡΗ»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν στην πλάτη του ΑΡΗ»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση προτρέποντας τους φίλους της ομάδας να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα λέγονται επί της ποινής τιμωρίας της ομάδας από τη FIFA.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ότι επί του συγκεκριμένου ζητήματος γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση και τη νομικής υπηρεσία και σημειώνει: «Προτρέπουμε τους φίλους του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους σε ότι λέγεται ή γράφεται καθημερινά αναφορικά με το ban της FIFA και τις παλιές… αμαρτίες που μας ταλαιπωρούν. Ειδικότερα να μην δίνουν σημασία στις απόψεις των «ειδικών», που βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν δωρεάν στην πλάτη του ΑΡΗ.

Η διοίκηση και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ χειρίζονται το ζήτημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τη δεδομένη στιγμή δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η δημοσιοποίηση των ενεργειών μας. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και στο τέλος θα επικρατήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα