ΠΑΟΚ: Η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης από το CAS

ΠΑΟΚ: Η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης από το CAS

bet365

Τι λένε στη Μικράς Ασίας για το θέμα της συνεκδίκασης της υπόθεσης κατά της ΕΠΟ από το CAS και πότε αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης από το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο.

Μπορεί τo CAS να μην ανακοίνωσε ακόμη την ημερομηνία συνεδκίκασης των υποθέσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της λίστας των υποθέσεων, οι οποίες θα δικαστούν το προσεχές διάστημα από το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Άλλωστε, δε θα μπορούσε το CAS να ορίσει την εκδίκαση μιας υπόθεσης στην οποία οι αντίδικες πλευρές δεν έχουν ακόμη ορίσει τους διαιτητές («arbitrators»), ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς πάντα υπάρχουν και εμβόλιμες εκδικάσεις για υποθέσεις που επείγουν.

Η έφεση του ΠΑΟΚ στο CAS έχει τον χαρακτήρα της κατεπείγουσας γι’ αυτό και μετά τον ορισμό του πάνελ των διαιτητών αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασής της.

Είναι ξεκάθαρο και επαναλαμβάνεται σ' όλους τους τόνους από πλευράς ΠΑΟΚ, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας επισπεύδουν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να υπάρξει απόφαση από το CAS πριν το τέλος των πλέι οφ και την επικύρωση της βαθμολογίας.

Στο θέμα αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του (Focus FM) ο εκ των νομικών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι:

«Ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε για την συνένωση των δυο δικογραφιών για να οριστεί δικάσιμος και να βγει απόφαση. Ο ΠΑΟΚ θέλει να βγει απόφαση πριν τις 19 Ιουλίου για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ήδη 15 μέρες καθυστέρηση, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αυτή την δικονομική επιθετικότητα του Ολυμπιακού και είπε “ενώστε τις δικογραφίες και θέλουμε γρήγορη δικάσιμο”. Αυτό που έκανε ο Ελβετός δικηγόρος, ο Ολυμπιακός το εμφάνισε ως ήττα του ΠΑΟΚ στο CAS. Το αν ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να έχει συμμετοχής στην δική θα κριθεί στην δίκη, όχι πριν από αυτήν! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε όσον αφορά την ταχύτητα της διαδικασίας και δεν έχασε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα