Τι πραγματικά ισχύει για τον Βρουσάϊ στον Ολυμπιακό

Τι πραγματικά ισχύει για τον Βρουσάϊ στον Ολυμπιακό

Τι πραγματικά ισχύει για τον Βρουσάϊ στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta την πραγματικότητα με την υπόθεση Ολυμπιακός-Βίλεμ-Βρουσάϊ.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράφουν πάλι στην Ολλανδία ότι η Βίλεμ θέλει να κρατήσει τον Βρουσάϊ κι ότι έχει δικαίωμα να ασκήσει την σχετική οψιόν αγοράς μέχρι την 1η Ιουνίου.

Λάθος. Πάει η οψιόν για τον Βρουσάϊ. Πέταξε για τους Ολλανδούς. Είχαν μέχρι αρχές Μαίου το δικαίωμα να τον αγοράσουν από τον Ολυμπιακό με το συμφωνηθέν από το Γενάρη του 2019 ποσό. Τώρα πλέον όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Όσο θέλει τον πουλάει. Η, αρνείται να τον πουλήσει. Η Βίλεμ έχασε την οψιόν.

Αυτό που ορθά γράφουν στην Ολλανδία είναι ότι η Βίλεμ επιθυμεί να τον αγοράσει με λιγότερα χρήματα από τα συμφωνηθέντα. Αυτό είναι κάτι άλλο, όμως. Εφόσον συμφωνήσει ο Ολυμπιακός, έχει καλώς.

Το βασικό ερώτημα είναι τι θέλει ο Ολυμπιακός για τον Βρουσάϊ, αλλά και τι θέλει ο ίδιος ο Βρουσάϊ.

Στον παίκτη μου φαίνεται ότι του καλαρέσει η ιδέα να συνεχίσει στο εξωτερικό, ίσως και στην ίδια τη Βίλεμ, παρότι έχει να παίξει στην βασική ενδεκάδα από τον περασμένο Οκτώβριο! Ένα μικροτραυματισμό είχε, δεν δικαιολογείται η στάση των Ολλανδών να τον έχουν συνεχώς στον πάγκο, παρά μόνο από ακριβώς ένα πράγμα-να τον αγοράσουν όσο το δυνατόν πιο φτηνά…

Στον Ολυμπιακό τι λένε για τον Βρουσάϊ; Ακούω ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τρελαίνεται μαζί του. Άλλοι λένε ότι δεν τον θέλει καν στο ρόστερ. Κι όμως εγώ θυμάμαι ότι στη συνύπαρξη τους στο Ρέντη, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ο Πορτογάλος προπονητής είχε δώσει ευκαιρίες στον διεθνή πλέον με την Εθνική Ελλάδας μεσοκυνηγό: τρία 90λεπτα στο Κύπελλο και τρεις αλλαγές, δύο στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο πρωτάθλημα. Αν μη τι άλλο δεν τον είχε αντιμετωπίσει αδιάφορα.

Κατά την γνώμη μου, ο Βρουσάϊ είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού και δεν πρέπει να χαθεί, τουλάχιστον μπιρ παρά. Τον είχα δει πέρσι στο ολλανδικό πρωτάθλημα να βγάζει μάτια. Δεν μπορεί να μην έχει μία αξία αυτό το παιδί...

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257057342937595905

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.