ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

bet365

Εντός συνόρων η φετινή -όποτε κι αν γίνει…- προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καθώς όλα δείχνουν πως οι «ασπρόμαυροι» θα επιλέξουν ένα από τα δύο αθλητικά κέντρα στο Πήλιο.

Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θα αποχωριστούν φέτος το καλοκαίρι την αγαπημένη τους Ολλανδία, αν και είχαν κλείσει το προπονητικό κέντρο στο Χορστ, όπου η ομάδα πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Λόγω του κορονοϊού και του lockdown ως τον Σεπτέμβριο σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ολλανδία, η συμφωνία ακυρώθηκε και οι «ασπρόμαυροι» στράφηκαν στις εντός συνόρων λύσεις.

Μετά από έρευνα και σχετικές επισκέψεις στο Καρπενήσι, στη Νάουσα και στο Πήλιο, η επιλογή -με ανοικτή ημερομηνία καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθούν οι τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις- φαίνεται να είναι το ένα από τα δύο αθλητικά κέντρα στην Πορταριά Πηλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα