ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

ΠΑΟΚ: Μένει Ελλάδα και πάει προς Πήλιο

bet365

Εντός συνόρων η φετινή -όποτε κι αν γίνει…- προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καθώς όλα δείχνουν πως οι «ασπρόμαυροι» θα επιλέξουν ένα από τα δύο αθλητικά κέντρα στο Πήλιο.

Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θα αποχωριστούν φέτος το καλοκαίρι την αγαπημένη τους Ολλανδία, αν και είχαν κλείσει το προπονητικό κέντρο στο Χορστ, όπου η ομάδα πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Λόγω του κορονοϊού και του lockdown ως τον Σεπτέμβριο σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ολλανδία, η συμφωνία ακυρώθηκε και οι «ασπρόμαυροι» στράφηκαν στις εντός συνόρων λύσεις.

Μετά από έρευνα και σχετικές επισκέψεις στο Καρπενήσι, στη Νάουσα και στο Πήλιο, η επιλογή -με ανοικτή ημερομηνία καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθούν οι τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις- φαίνεται να είναι το ένα από τα δύο αθλητικά κέντρα στην Πορταριά Πηλίου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED