ΑΕΚ: Αν δεν υπάρχει το Νησί, για τον Ολιβέιρα υπάρχει η Ένωση!

ΑΕΚ: Αν δεν υπάρχει το Νησί, για τον Ολιβέιρα υπάρχει η Ένωση!

ΑΕΚ: Αν δεν υπάρχει το Νησί, για τον Ολιβέιρα υπάρχει η Ένωση!

bet365

Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο Πορτογάλος φορ εφόσον δεν προκύψει κάτι από την Αγγλία, με τη σύμφωνη γνώμη της συντρόφου του, θέλει να συνεχίσει στην Α.Ε.Κ.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτού πάρει την απόφαση, το προηγούμενο καλοκαίρι, να έρθει στην Ελλάδα (την Αθήνα) και την ΑΕΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγει από την Αγγλία για να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ένα χρόνο νωρίτερα στην κρούση που είχε από τον Ολυμπιακό τότε για να ενισχύση την επίθεση των «ερυθρόλευκων» ο Πορτογάλος φορ ήταν αρνητικός. Προφανώς διότι θεωρούσε πισωγύρισμα το να έρθει στη χώρα μας και στο πρωτάθλημά μας.

Η ΑΕΚ και οι Πορτογάλοι που βρίσκονταν στην ομάδα, από τον προπονητή τότε (τον Καρντόσο που τελικά και ο Ολιβέιρα όπως τόνισε σε δηλώσεις του δεν το πήγε καθόλου σωστά το έργο) έως και τους πολλούς συμπατριώτες ποδοσφαιριστές του, τον έπεισαν μαζί με τη σύντροφό του να έρθουν στην Αθήνα για την Ένωση. Μια απόφαση για την οποία όπως έχει εξηγήσει ο Πορτογάλος φορ σε συνεντεύξεις του αποδείχτηκε απόλυτα σωστή...

Σε ένα χρόνο το συμβόλαιο συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ολιβέιρα ολοκληρώνεται και μαζί με τον Μάρκο Λιβάια συνιστά έναν ποδοσφαιριστή που στην Ένωση θα ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Κάτι που κέρδισε ο ίδιος με την ποιότητά του, τον επαγγελματισμό του και τον χαρακτήρα του (εντός κι εκτός αποδυτηρίων). Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πλέον άριστα την ποιότητά του, τις δυνατότητες του και γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα έμαθε τον πολύ καλό επιθετικό Ολιβέιρα.

Η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας υπάρχει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Βρίσκεται στη καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία. Γεννημένος τον Αύγουστο του 1991 τώρα είναι στη καλύτερή του φάση και έχει μπροστά του δημιουργικά και παραγωγικά χρόνια για το άθλημα και την ομάδα στην οποία θα ανήκει. Στην ΑΕΚ βρήκε πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας απ' ότι περίμενε και αντιμετωπίστηκε από το club και τον κόσμο του με μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, στοιχεία που έχουν κάνει τη διαφορά για εκείνον όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει στους συμπατριώτες του.

Η προοπτική της ΑΕΚ τον εξιτάρει. Το θέμα του νέου γηπέδου «είναι κάτι που σε υποχρεώνει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε αυτό. Είναι πολύ όμορφο και επιβεβαιώνει ότι το μέλλον ανήκει στο club σε όλα τα επίπεδα. Νιώθω υπέροχα στην ομάδα και θα ήταν φανταστικό να παίξω στο νέο γήπεδο που όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και επιθυμία», θα εξηγήσει σε συνέντευξή του και θα αποδείξει πόσο το σκέφτεται και το επιθυμεί. Προφανώς και ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και ειδικά ποια θα είναι τα δεδομένα με τον covid 19.

Για τον Ολιβέιρα η Αγγλία και το ενδεχόμενο να έπαιζε ξανά στην υπέροχη Premier League δεν είναι ένα ενδεχόμενο που το 'χει ξεπεράσει και δεν τον απασχολεί. Αυτό δα έλειπε... Είναι μια προοπτική που εφόσον προκύψει λογικά θα αλλάζει τα δεδομένα που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό ισχύει μόνο για την περίπτωση που υπήρχε η δυνατότητα να επιστρέψει και να παίξει στο Νησί. Ήταν αναμενόμενο να το ψάξει και τον περασμένο Γενάρη όταν η πορτογαλική -επί της ουσίας- Γουλβς τον τσέκαρε και πλησίασε την Ένωση για να τον αποκτήσει χωρίς ωστόσο επιτυχία...

Από τη στιγμή ωστόσο που δεν υπάρχει κάτι από την Αγγλία, με τα δεδομένα που υπάρχουν τούτη τη στγιμή και τις σκέψεις που κάνει ο Ολιβέιρα, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του (και) μετά το τέλος του συμβολαίου συνεργασίας των δυο πλευρών. Κοινώς μετά το καλοκαίρι του 2021... Αυτό είναι ξεκάθαρο στο ρεπορτάζ και δεν το κρύβει και ο ίδιος. Δεν θα βιαστεί βέβαια έπειτα από όσα προέκυψαν με την πανδημία και την παγκόσμια παύση! Όπως και στην Ένωση γνωρίζουν πλέον ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός τους.

Στο συγκεκριμένο θέμα σύμμαχοι στην ΑΕΚ είναι πάντα η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που έχει αγάπη για τη χώρα μας από την εποχή που ερχόταν για διακοπές στα νησιά της (στη Μύκονο με τον Ολιβέιρα προτού καν υπάρξει στο κάδρο η Ένωση), αλλά και το διάστημα παραμονής του στην Αθήνα. Θεωρεί υπέροχη την πόλη, τον κόσμο και του αρέσει πολύ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού έχει βρεθεί. Στο μυαλό του έπαιξε ρόλο και ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας, όχι μόνο στον Ολιβέιρα, αλλά γι' αυτόν ασχολούμαστε τώρα και το μέλλον του!

Τώρα προέχουν τα πλέι οφ, να επιστρέψει έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημά του με τους κοιλιακούς προσαγωγούς, να πετύχει τους στόχους για έξοδο στο Champions League και κατάκτηση του Κυπέλλου και έπειτα θα πάρουν όλα το δρόμο τους, έτσι το βλέπει, έτσι το λέει κι ο ίδιος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα