Κούγιας σε παίκτες: «Όχι μειώσεις σε μικρά συμβόλαια, στα άλλα πάρτε εσείς απόφαση»

Κούγιας σε παίκτες: «Όχι μειώσεις σε μικρά συμβόλαια, στα άλλα πάρτε εσείς απόφαση»

Κούγιας σε παίκτες: «Όχι μειώσεις σε μικρά συμβόλαια, στα άλλα πάρτε εσείς απόφαση»

bet365

Στους παίκτες της ΑΕΛ μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, με τον πρόεδρο των «βυσσινί» να αναφέρει πως δεν θα μειωθούν συμβόλαια μέχρι 40.000 ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα περιμένει προτάσεις από τους ποδοσφαιριστές.

Ένα από τα σημαντικά θέματα των ομάδων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, είναι αυτό της μείωσης των συμβολαίων, από την στιγμή που εδώ και δύο μήνες δεν υπήρξε αγωνιστική δράση. Για το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έχει σταθεί λέγοντας πως η Λίγκα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, προκειμένου να βρεθεί χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και μιλώντας στους παίκτες, τους ανέφερε σχετικά πως στα συμβόλαια μέχρι 40.000 ευρώ δεν πρόκειται να γίνει καμία μείωση. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, τους τόνισε πως περιμένει από τους ίδιους να αποφασίσουν και να του πουν την πρότασή τους, για να μπορέσει να υπάρξει μια συμφωνία. Ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε και στην μείωση των εσόδων που έχει η ΑΕΛ που μπορεί να φτάσει και το 40% ως το τέλος της χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα