Κούγιας σε παίκτες: «Όχι μειώσεις σε μικρά συμβόλαια, στα άλλα πάρτε εσείς απόφαση»

Φώτης Καρακούσης
Κούγιας σε παίκτες: «Όχι μειώσεις σε μικρά συμβόλαια, στα άλλα πάρτε εσείς απόφαση»

bet365

Στους παίκτες της ΑΕΛ μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, με τον πρόεδρο των «βυσσινί» να αναφέρει πως δεν θα μειωθούν συμβόλαια μέχρι 40.000 ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα περιμένει προτάσεις από τους ποδοσφαιριστές.

Ένα από τα σημαντικά θέματα των ομάδων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, είναι αυτό της μείωσης των συμβολαίων, από την στιγμή που εδώ και δύο μήνες δεν υπήρξε αγωνιστική δράση. Για το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έχει σταθεί λέγοντας πως η Λίγκα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, προκειμένου να βρεθεί χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και μιλώντας στους παίκτες, τους ανέφερε σχετικά πως στα συμβόλαια μέχρι 40.000 ευρώ δεν πρόκειται να γίνει καμία μείωση. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, τους τόνισε πως περιμένει από τους ίδιους να αποφασίσουν και να του πουν την πρότασή τους, για να μπορέσει να υπάρξει μια συμφωνία. Ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε και στην μείωση των εσόδων που έχει η ΑΕΛ που μπορεί να φτάσει και το 40% ως το τέλος της χρονιάς.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED