ΟΦΗ: Ξανά όλοι μαζί στο ΒΑΚ για προπονήσεις (pics)

ΟΦΗ: Ξανά όλοι μαζί στο ΒΑΚ για προπονήσεις (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ξανά όλοι μαζί στο ΒΑΚ για προπονήσεις (pics)

bet365

Και ο ΟΦΗ με τη σειρά του μπήκε από σήμερα Δευτέρα (18/5) σε πρόγραμμα κανονικών προπονήσεων στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σιγά - σιγά οι ομάδες της Super League επιστρέφουν σε μια κανονικότητα έπειτα από την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να επιτρέψει στους συλλόγους τις ομαδικές προπονήσεις.

Έτσι και στον ΟΦΗ, έπειτα από το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Γιώργος Σίμος στους παίκτες του, γύρισαν τη Δευτέρα στο ΒΑΚ και πραγματοποίησαν για πρώτη φορά μετά την κρίση του κορονοϊού ομαδική προπόνηση.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και τις απαραίτητες αποστάσεις βρέθηκαν μετά από καιρό ξανά όλοι μαζί στο ΒΑΚ και πλέον από εδώ και στο εξής σταδιακά θα ανεβάζουν ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμοι για τα play off.

Φυσικά όλο το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει δουλειά σε ατομικό επίπεδο, ενώ τις τελευταίες μέρες ανά γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν δουλέψει με ασκήσεις ενδυνάμωσης, συναρμογής και τεχνικής και ασκήσεις μεταβιβάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα