Βόλος: Άρχισαν οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας τα μέτρα

Βόλος: Άρχισαν οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας τα μέτρα

Gazzetta team
Βόλος: Άρχισαν οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας τα μέτρα

bet365

Και στον Βόλο ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις, με τους παίκτες να πραγματοποιούν και ασκήσεις με μπάλα, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τη στιγμή που το Υφυπουργείο Αθλητισμού άναψε το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν οι σύλλογοι της Super League στις ομαδικές προπονήσεις, και στον Βόλο τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προπονήθηκαν για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες μαζί.

Όλο το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις που γίνονταν ανά γκρουπ οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη βελτίωση της ατομικής τεχνικής, έχοντας περάσει φυσικά όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό που είχαν βγει αρνητικά.

Από σήμερα οι παίκτες της ομάδας της Μαγνησίας προπονούνται ομαδικά, ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν δοθεί στους συλλόγους της Super League. Έγιναν και ασκήσεις με μπάλα, ενώ δεν χρησιμοποιούνται όπως σε όλες τις ομάδες οι εσωτερικοί χώροι, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μπάνιο στο σπίτι.

Έτσι ο Βόλος επιστρέφει και αυτός με τη σειρά του σε μια κανονικότητα και από εδώ και πέρα σταδιακά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν ενόψει και της πολύ πιθανής (όπως φαίνεται) επανέναρξης της Super League, με τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα