Βάντερσον: «Μας λείπει η μπάλα, θα βρούμε την καλύτερη λύση για τα συμβόλαια»

Gazzetta team
Βάντερσον: «Μας λείπει η μπάλα, θα βρούμε την καλύτερη λύση για τα συμβόλαια»

bet365

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι μίλησε για το διάστημα της καραντίνας και για το θέμα των συζητήσεων με τα συμβόλαια στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας:

Για τις προπονήσεις εν μέσω καραντίνας: «Ήμασταν συνέχεια στο σπίτι. Ακολουθήσαμε όλοι το πρόγραμμα της ομάδας ατομικά. Είχαμε την ειδική εφαρμογή και κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ με τον γυμναστή. Οι μόνες φορές που βγήκαμε έξω, ήταν για να κάνουμε τρέξιμο και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Μας λείπει πολύ η μπάλα, αλλά ξέραμε πως είχε η κατάσταση και πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα».

Για τα πρωτόκολλα που έχουν παρθεί: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι για την υγεία μας. Προσπαθούμε να πειθαρχήσουμε, αλλά είναι κάτι δύσκολο. Ελπίζω όμως σύντομα να πάνε όλα καλά και να μπορούμε να κάνουμε τα απλά πράγματα που κάνουμε πάντα».

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Ξέρουμε πως ακριβώς έχει η κατάσταση. Ξέρουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες και γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα στη Λαμία. Εμείς εδώ έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τον πρόεδρο και θα βρούμε την καλύτερη λύση για όλους. Και για τους ποδοσφαιριστές και για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα