ΠΑΟΚ: «Το μόνο που κάνει ο Ολυμπιακός είναι να κωλυσιεργεί την υπόθεση στο CAS»

ΠΑΟΚ: «Το μόνο που κάνει ο Ολυμπιακός είναι να κωλυσιεργεί την υπόθεση στο CAS»

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε με βολές κατά των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με το θέμα της συνεκδίκασης των υποθέσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο CAS.

Οι προσφυγές των δύο ΠΑΕ κατά της ΕΠΟ θα συνεκδικαστούν στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, μετά από ενέργειες στις οποίες προχώρησαν οι «ασπρόμαυροι» που επιζητούν την επίσπευση της εκδίκασης και της τελικής απόφασης από το CAS.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα περί συνεκδίκασης των υποθέσεων μας στο CAS, σας ενημερώνουμε πως όλα έγιναν με βάση δικές μας ενέργειες προκειμένου να επισπευστεί η εκδίκαση και η απόφαση, καθώς ο μόνος προφανής σχεδιασμός του Ολυμπιακού ήταν η κωλυσιεργία και η καθυστέρηση».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα (18/5) το CAS ενημέρωσε τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΕΠΟ) ότι οι προσφυγές θα συνεκδικαστούν.

Ο Ελβετός δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο CAS δέχθηκε το αίτημα συνεκδίκασης για να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED