Ατρόμητος: Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της Δευτέρας

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της Δευτέρας

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ατρόμητος την Δευτέρα μετά το ρεπό του Σαββάτου και της Κυριακής και δούλεψαν σε δύο γκρουπ.

Στο προπονητικό κέντρο επανήλθαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Ατρόμητου έπειτα από το ρεπό που τους είχε δοθεί το Σάββατο και την Κυριακή.

Σταδιακή είναι η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις αφού σήμερα οι παίκτες πραγματοποίησαν πρόγραμμα σε δυο γκρουπ κάτι που θα επαναληφθεί και τις επόμενες μέρες μέχρι όλοι στην ομάδα να υποβληθούν σε τρίτο τεστ για κορονοϊό.

Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στη βδομάδα και με την θετική εξέλιξη των τεστ θα ξεκινήσουν και πάλι ομαδικές προπονήσεις.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν με αυτό τον τρόπο να κινηθούν με προσοχή στην επιστροφή των ομαδικών προπονήσεων με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια ώστε να τηρηθούν στο απόλυτο οι προβλεπόμενοι κανόνες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED