Με προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αποχώρησε ο Έμαν

Με προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αποχώρησε ο Έμαν

Gazzetta team
Με προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αποχώρησε ο Έμαν

bet365

Ο Φαμπιάν Έμαν αποχώρησε από τη σημερινή (18/5) προπόνηση του Άρη λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας μπήκε στη λίστα των προβλημάτων που έχει να διαχειριστεί ο Μίκαελ Ένινγκ, δίχως επί του παρόντος να εκφράζεται ανησυχία για την περίπτωσή του. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής, αλλά και στο ομαδικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις βάσει του υγιειονομικού πρωτοκόλλου.

Η σημερινή προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις ταχυδύναμης), οι Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φάμπιαν Έμαν στη διάρκεια του προγράμματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα