Λαμία: Ξεκινάνε οι ομαδικές προπονήσεις, σε καλά επίπεδα η φυσική κατάσταση

Gazzetta team
Λαμία: Ξεκινάνε οι ομαδικές προπονήσεις, σε καλά επίπεδα η φυσική κατάσταση

bet365

Έπειτα από το «πράσινο φως» που δόθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, και στη Λαμία ξεκινούν τις ομαδικές προπονήσεις. Ικανοποίηση επικρατεί για τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Στη Λαμία είχαν ξεκινήσει προπονήσεις ανά γκρουπ σε διαφορετικές ώρες (δύο το πρωί και δύο το απόγευμα) έπειτα από τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid 19 που βγήκαν σε όλους αρνητικά. Τα νέα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού που έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων από τη Δευτέρα (18/5) βάζουν την ομάδα της Φθιώτιδας πλέον σε μια κανονικότητα, τηρώντας φυσικά πάντα τα απαραίτητα μέτρα με βάση το πρωτόκολλο. Έτσι η Λαμία επιστρέφει και αυτή τις ομαδικές προπονήσεις, με τον Άκη Μάντζιο και το τεχνικό του επιτελείο να είναι ικανοποιημένο από τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Φυσικά το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων που ακολουθούσαν οι παίκτες και οι προπονήσεις ανά γκρουπ που γίνονταν τελευταία ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πλέον θα μπουν στο πρόγραμμα ασκήσεις με μπάλα και σταδιακά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν προκειμένου η Λαμία να είναι έτοιμη για τα πλέι άουτ τον Ιούνιο εφόσον δοθεί το «ok» για την επανέναρξη της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα