Στέλνει φάκελο στον Γεραπετρίτη – Ποια ήταν τα τρία σκέλη της συζήτησης

Στέλνει φάκελο στον Γεραπετρίτη – Ποια ήταν τα τρία σκέλη της συζήτησης

Στέλνει φάκελο στον Γεραπετρίτη – Ποια ήταν τα τρία σκέλη της συζήτησης

bet365

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, η ΠΑΕ Άρης θα στείλει πλήρη φάκελο στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ενόψει των συζητήσεων της Κυβέρνησης με αξιωματούχους της FIFA.

Η τηλεδιάσκεψη της περασμένης Παρασκευής (15/5) στοιχειοθέτησε την πρώτη επίσημη επαφή των ανθρώπων του Άρη με την Κυβέρνηση επί του ζητήματος απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, είχε πλήρη ενημέρωση (σε προφορικό επίπεδο) για την περίπτωση της ΠΑΕ Άρης και η συζήτηση των δύο πλευρών έκλεισε με τη δέσμευση των «κίτρινων» για την αποστολή πλήρους φακέλου εντός της εβδομάδας κι ενόψει των επαφών της Κυβέρνησης με τους αξιωματούχους της FIFA για την υπογραφή τριετούς μνημονίου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους τόσο από το επίπεδο ανταπόκρισης της Κυβέρνησης όσο και από τη γενικότερη στάση των εκπροσώπων της στη διάρκεια της συζήτησης. Εξάλλου, το βασικό, ισχυρότατο και αδιάσειστο επιχείρημα τους είναι ότι έκαναν χρήση διάταξης της Ελληνικής Νομοθεσίας, βάδισαν δηλαδή επί του δρόμου της νομιμότητας και φυσικά, δεν γίνεται οι κανόνες της FIFA να υπερβαίνουν το Εθνικό Δίκαιο. Παράλληλα, ανέλυσαν περιπτώσεις άλλων ομάδων οι οποίες έτυχαν διαφορετικής αντιμετώπισης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μάλιστα από τον ίδιο δικαστή, με πιο χαρακτηριστική αυτή της ιταλικής Πάρμα.

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση της ΠΑΕ Άρης στην Παγκόσμια Ομοσπονδία διαχωρίζεται σε τρία σκέλη. Υπάρχει δηλαδή η τελεσίδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τις οφειλές στους Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια και είναι σαφές ότι η εξάλειψή της, κάθε άλλο παρά αποτελεί εύκολη υπόθεση. Υπάρχει επίσης η τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης για μη συμμόρφωση με τις αποφάσεις της FIFA (επί της έκδοσης δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι), υπόθεση η οποία είναι σαφώς ευκολότερη καθώς η ευθύνη ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία. Υπάρχει τέλος και ο συνολικός τρόπος διαχείρισης υποθέσεων οφειλών της παλιάς εταιρίας, υπόθεση στην οποία στάθηκαν αρκετά οι άνθρωποι του Άρη. Κι αυτό διότι γνωρίζουν τις προθέσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με την παλιά ΠΑΕ, ξέρουν ότι βρίσκονται με το… δάχτυλο στη σκανδάλη κι επειδή δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο να προκύψουν περαιτέρω δικαστικές περιπέτειες, ζητούν συνολική λύση, ούτως ώστε αυτά τα χρέη να μην βαραίνουν τη νέα εταιρία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED