Ουάρντα: «Ευχαριστώ τους πάντες στην ΑΕΛ γι' αυτή την υπέροχη χρονιά» (pic)

Gazzetta team
Ουάρντα: «Ευχαριστώ τους πάντες στην ΑΕΛ γι' αυτή την υπέροχη χρονιά» (pic)

bet365

Με μήνυμα του στα social το οποίο ήταν γραμμένο στα ελληνικά, ο Αμρ Ουάρντα ευχαρίστησε τους πάντες στην ΑΕΛ για την φετινή χρονιά.

Ο Αιγύπτιος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΛ, καθώς έληξε ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ και με μήνυμά του στο instagram ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για όσα έζησε. Μάλιστα το μήνυμα του Ουάρντα ήταν γραμμένο στα ελληνικά και έγραφε τα εξής: «Μια σπουδαία ποδοσφαιρική Χρονιά για εμένα με την αγαπημένη μου ΑΕΛ, έφτασε στο τέλος της . Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το προπονητικό team, την δίοικηση καθως και τους απλούς εργαζόμενους της ομαδας από τους φροντίστες μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία.

Στεναχωριέμαι που λόγω της πανδημίας δεν θα ολοκληρώσουμε την φετινή μας προσπάθεια.

Εύχομαι στην ΑΕΛ του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή σε αγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος.

Προσπάθησα με την απόδοση μου να βοηθήσω τους βυσσινί να βγουν στην Ευρώπη , θέση που δικαιωματικά αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ.

Έδωσα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς όλοι γνωρίζετε ότι δεν θέλω να χάνω ούτε σε οικογενειακό διπλό...

Αποχαιρετώ με πραγματικό σεβασμό όλους όσους αγαπούν την Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου: Σούζα το αλογάκι...».

Μια σπουδαία ποδοσφαιρική Χρονιά για εμένα με την αγαπημένη μου ΑΕΛ, έφτασε στο τέλος της . Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου , τον προπονητή , το προπονητικό team , την δίοικηση καθως και τους απλούς εργαζόμενους της ομαδας από τους φροντίστες μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία . Στεναχωριέμαι που λόγω της πανδημίας δεν θα ολοκληρώσουμε την φετινή μας προσπάθεια . Εύχομαι στην ΑΕΛ του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή σε αγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος . Προσπαθησα με την απόδοση μου να βοηθήσω τους βυσσινί να βγουν στην Ευρώπη , θέση που δικαιωματικά αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ . Έδωσα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθως όλοι γνώριζετε ότι δεν θέλω να χάνω ούτε σε οικογενεικο διπλό..... Αποχαιρετώ με πραγματικο σεβασμό όλους όσους αγαπούν την Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου : Σούζα το αλογάκι .....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amr Warda (@ammrwardda) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα