Ατρόμητος: Συνεχίζονται οι προπονήσεις σε γκρουπ 8 ποδοσφαιριστών (vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Συνεχίζονται οι προπονήσεις σε γκρουπ 8 ποδοσφαιριστών (vid)

bet365

Στο προπονητικό κέντρο συνεχίζουν να προσέρχονται καθημερινά οι παίκτες του Ατρόμητου για τα προγράμματα προπονήσεων σε γκρουπ τα οποία αυξήθηκαν σε 8 ποδοσφαιριστές.

Με δυο πρωινά και ένα απογευματινό γκρουπ των 8 ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται καθημερινά πλέον οι προπονήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση και τις ασκήσεις με μπάλα στον Ατρόμητο.

Τηρούνται σε μέγιστο βαθμό τα μέτρα προστασίας από την πρώτη μέρα επανέναρξης των προπονήσεων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν σε γκρουπ μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο ή τον ΕΟΔΥ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED