Ενημερώθηκε η Κυβέρνηση για το ζήτημα της ΠΑΕ Άρης και προχωρά σε επαφή με τη FIFA

Ενημερώθηκε η Κυβέρνηση για το ζήτημα της ΠΑΕ Άρης και προχωρά σε επαφή με τη FIFA

Gazzetta team
Ενημερώθηκε η Κυβέρνηση για το ζήτημα της ΠΑΕ Άρης και προχωρά σε επαφή με τη FIFA

bet365

Η Κυβέρνηση ενημερώθηκε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Άρης στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ αντιπροσωπείας του συλλόγου με τους κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη και θα ακολουθήσει επαφή της Κυβένρησης με τη FIFA με σκοπό την εύρεση οριστικής και δίκαιης λύσης.

Στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα (15/5) το μεσημέρι με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη αλλά και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη και τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη. Στη διάρκεια της συνομιλίας, οι άνθρωποι του Άρη ανέλυσαν το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε μετά την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, στάθηκαν στο γεγονός ότι για τη σύσταση της νέας εταιρίας έγινε χρήση διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας καθώς επίσης και ότι το χρέος ανήκει στην παλιά εταιρία. Εντός των επόμενων ημερών, θα σταλεί στην Κυβέρνηση όλος ο φάκελος της υπόθεσης και η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επαφή με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ΠΑΕ και ΑΣ Άρης αναφέρονται τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED