Χωρίς Ματίγια, Μπα η προπόνηση του Άρη

Χωρίς Ματίγια, Μπα η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Ματίγια, Μπα η προπόνηση του Άρη

bet365

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Χαβιέρ Ματίγια λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, δίχως όμως να υπάρχει ανησυχία στον Άρη για την περίπτωσή του.

Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να προστατεύσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Αμπού Μπα. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση –ανά γκρουπ- στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Στο σημερινό πρόγραμμα, που ήταν –κυρίως- αποκατάστασης, εκτός από τον Αμπού Μπα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), πρόγραμμα θεραπείας (περισσότερο για προληπτικούς λόγους) ακολούθησε και ο Χαβιέ Ματίγια, λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα