Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν την ανακοίνωση για τις εκλογές»

Gazzetta team
Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν την ανακοίνωση για τις εκλογές»

bet365

Από την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού υπήρξαν και διευκρινίσεις σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στην διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΠΟ.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όπως τονίστηκε αποτελεί κυβερνητική απόφαση η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Επίσης πως οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση. Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητά τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το «Μνημόνιο Συνεργασίας», το οποίο υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED