Τα δύο πλάνα του Άρη και η λίστα των «εκλεκτών» για ανανέωση συμβολαίων

Τα δύο πλάνα του Άρη και η λίστα των «εκλεκτών» για ανανέωση συμβολαίων

Τα δύο πλάνα του Άρη και η λίστα των «εκλεκτών» για ανανέωση συμβολαίων

bet365

Δύο αγωνιστικά πλάνα κατατέθηκαν στη διάρκεια της σημερινής (14/5) σύσκεψης στην ΠΑΕ Άρης με κοινό παρονομαστή ανανεώσεις συμβολαίων οι οποίες πρέπει να γίνουν.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Άγγελος Χαριστέας, Μίκαελ Ένινγκ και Τόλης Τερζής. Αρχικά αναλύθηκε η νέα κατάσταση που επικρατεί καθώς η πλειοψηφία των ομάδων κινούνται σε κινούμενη άμμο καθώς κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το μέγεθος της οικονομικής ζημίας από τη νέα τάξη πραγμάτων που επέβαλε η υγειονομική κρίση. Τούτο ισχύει ακόμη περισσότερο για τον Άρη, δεδομένης της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA και της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Πέραν της προγραμματισμένης γι’ αύριο (15/5) τηλεδιάσκεψης με τον Υπουργό Επικρατείς, Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και του αιτήματος των «κίτρινων» να συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο ζήτημα στην ατζέντα της συζήτησης της Κυβέρνησης με τους αξιωματούχους της FIFA, η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS κατά των δύο αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα περιμένουν την τελική έκβαση της νομικής υπόθεσης ή αν θα προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων, ακόμη και, παικτών οι οποίοι δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό. Υπό αυτά τα δεδομένα αναλύθηκαν δύο αγωνιστικά πλάνα καθώς (προ της δεύτερης ποινής της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA), τεχνικό επιτελείο και Άγγελος Χαριστέας είχαν εκπονήσει σχέδιο ενίσχυσης της ομάδας με μεταγραφές παικτών. Ως προς αυτό, υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους, είναι ευνόητο όμως ότι η εφαρμογή αυτού του σχεδίου θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης.

Αυτό που ούτως ή άλλως θα γίνει είναι οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Η πρόταση του τεχνικού επιτελείου περιλαμβάνει τουλάχιστον επτά ανανεώσεις παικτών, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αναλόγως τους ύψους του αγωνιστικού προϋπολογισμού αλλά και σε νέα συνάντηση η οποία θα γίνει εντός των προσεχών ημερών. Επί του παρόντος δεν υπάρχει ξεκάθαρο νούμερο αναφορικά με το αγωνιστικό μπάτζετ, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα συναντήσεων που θα έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης οι οποίες αφορούν εμπορικές συνεργασίες της εταιρίας. Συν τοις άλλοις, ένας άλλος σπουδαίος παράγοντας είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνουν τη νέα χρονιά οι αγώνες. Η ΠΑΕ Άρης ανήκει στη συνομοταξία των εταιριών οι οποίες θα πληγούν στο ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, έχοντας περί των 6.800 καρτών διαρκείας και άνω των 10.000 εισιτηρίων κατά μέσο όρο στο Πρωτάθλημα.

Εξόφληση των ποδοσφαιριστών έως και 11/3

Πέραν της προεργασίας που έγινε σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και των τελικών αποφάσεων που θα ληφθούν σε νέα συνάντηση, υπήρξε ενημέρωση από τον Θόδωρο Καρυπίδη και για ζητήματα οικονομικής φύσεως. Για την ακρίβεια, έγιναν πληρωμές και σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης οι ποδοσφαιριστές έχουν εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους έως και τις 11 Μαρτίου, ενώ το πλάνο πληρωμών περιλαμβάνει την εξόφληση όλων εντός των επόμενων ημερών. Από εκεί και πέρα, είναι προφανές ότι θα υπάρξουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη για το διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα