Πρόεδρος Φορτούνα Σιτάρντ: «Είχαμε επαφές με τον Ολυμπιακό για Σεμέντο»

Πρόεδρος Φορτούνα Σιτάρντ: «Είχαμε επαφές με τον Ολυμπιακό για Σεμέντο»

bet365

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ, Οζγκούρ Ισιτάν Γκιουν διέψευσε πως έχει δεχθεί πρόταση από την Τραμπζονσπόρ για τον Λισάντρο Σεμέντο, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο.

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέτ Αγάογλου είχε διαψεύσει στο gazzetta.gr πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Σήμερα (14/5) ήταν η σειρά του προέδρου της Φορτούνα Σιτάρντ, Οζγκούρ Ισιτάν Γκιουν να αρνηθεί πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα ια τον Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ολλανδικής ομάδας παραδέχθηκε πάντως πως υπήρχαν επαφές με τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο εξτρέμ.

«Δεν είχαμε επίσημη επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον Σεμέντο. Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα και με τον τρόπο παιχνιδιού του ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέντο είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω σε κάτι καλό για τον ίδιο, αλλά και εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκιουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα