Μπέος: «Κουραστικό να με εμπλέκουν σε αγοραπωλησία του ΑΦΜ του Βόλου»

Gazzetta team
Μπέος: «Κουραστικό να με εμπλέκουν σε αγοραπωλησία του ΑΦΜ του Βόλου»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε σε όσα λέγονται περί εμπλοκής του σε διαδικασία αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος από τον Ηρακλή.

Με δηλώσεις του ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θόδωρος Καράογλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει πως ο κ. Παπαβραμίδης θέλει να επενδύσει στον Ηρακλή και ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Βόλου για να πάρει το ΑΦΜ καθώς ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να απεμπλακεί από αυτή τη διαδικασία.

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο facebook απάντησε ότι είναι κουραστικό να τον εμπλέκουν σε τέτοιες διαδικασίες, επισημαίνοντας πως η μοναδική εμπλοκή του έχει να κάνει με τα θέματα της πόλης του Βόλου και μόνο, προσθέτοντας πως αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στον πρόεδρο της ομάδας του Βόλου με συγκεκριμένη πρόταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπέου στο facebook:

«Εχει γίνει κουραστική αυτή η πρακτική διαφόρων παραγόντων του Ηρακλή, που σε κάθε ευκαιρία και για δικούς τους, παραγοντικούς ή και αυτοπροβολής, λόγους, επιχειρούν να με εμπλέξουν σε διαδικασίες αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος από την ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας. Τελευταίο κρούσμα η εμφάνιση Καράογλου, υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, που μάλιστα γνωρίζει, όπως ισχυρίζεται, και την πρόθεσή μου να απεμπλακώ από τα της ΠΑΕ. Μα για να απεμπλακεί κάποιος από κάτι πρέπει πρώτα να έχει εμπλακεί και η μοναδική μου εμπλοκή εδώ και χρόνια είναι μόνο με τα θέματα και την εκπροσώπηση της πόλης του Βόλου, οι πολίτες της οποίας μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εμπιστευτούν ως Δήμαρχό τους.

Τώρα για τα περί σοβαρότητας ή μη, αν και δεν με ενδιαφέρει, δεν μπορώ να δω τη σοβαρότητα σε όσους κατόρθωσαν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διαλύσουν μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Αν όντως, πάντως , ενδιαφέρονται, ας απευθυνθούν δημόσια στον πρόεδρο της ομάδας με συγκεκριμένη πρόταση και ας συζητήσουν.

Τέλος θα συνιστούσα στον κ. υφυπουργό να αφήσει τα ποδοσφαιρικά, τα οπαδικά και τα παραγοντικά και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, σε μια μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED