Λίγκα: Την Δευτέρα το Δ.Σ. για συμβόλαια και επανέναρξη...

bet365

Για αύριο Δευτέρα, 18 Μαϊου, έχει οριστεί το επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας όπου θα τεθούν επί τάπητος οι συζητήσεις που έκαναν οι ομάδες για τα συμβόλαια αλλά και το επακριβές χρονικό πλαίσιο επανέναρξης της δράσης.
Στο προηγούμενο Δ.Σ. είχε συμφωνηθεί οι ομάδες να διαπραγματευθούν με τους παίκτες τους για τα συμβόλαια και να βγει ένα αποτέλεσμα στην Λίγκα. Ένα θέμα που είναι να τεθεί επί τάπητος είναι αυτό λοιπόν για το Δ.Σ. της Δευτέρας (18ης Μαϊου και ώρα 15.00). Από εκεί και πέρα δεδομένα θα συζητηθεί το πως θα γίνει το restart της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα και το πότε επακριβώς μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή ένα σαφές καλεντάρι. Διαβάστε στο μεταξύ ξανά εδώ το πλάνο για restart στις 7 Ιουνίου και νέο πρωτάθλημα από 6 Σεπτεμβρίου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED