ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα με αποστάσεις και μπάλα

ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα με αποστάσεις και μπάλα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Άλλη μια μέρα με αποστάσεις και μπάλα

bet365

Παιχνίδι με μπάλα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής (13/5) προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «μπορεί ακόμα οι παίκτες να μην μπορούν να προπονηθούν όλοι μαζί και να χρειάζεται να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας, αλλά οι προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία πλέον έχουν άκρως ποδοσφαιρικό χαρακτήρα».

Πιο αναλυτικά:

«Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13.05) διεξήχθη και πάλι σε γκρουπ. Οι παίκτες περνούσαν από διάφορους σταθμούς μέσα στο γήπεδο. Αρχικά εκτελούσαν κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά το κύριο μέρος είχε να κάνει με άλλους τομείς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η ατομική τεχνική και η κυκλοφορία της μπάλας, το τεχνικό επιτελείο έδειξε κάποια κομμάτια τακτικής, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και rondo μετά από πολύ καιρό. Στο φινάλε είχαμε εξάσκηση και στα τελειώματα των φάσεων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Πέμπτης (14.05) στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα