Ατρόμητος: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό, προπόνηση ανά οχτώ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Αρνητικά και τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό, προπόνηση ανά οχτώ

bet365

Τα αποτελέσματα κι από τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό στον Ατρόμητο ήταν αρνητικά, με τους ποδοσφαιριστές πλέον να προπονούνται σε γκρουπ των 8 αθλητών.

Αυξάνεται ο αριθμός των αθλητών που θα προπονούνται μαζί στον Ατρόμητο. Πλέον οι ποδοσφαιριστές ανά γκρουπ θα είναι οχτώ, καθώς και τα δεύτερα τεστ για τον κορονοϊό στους Περιστεριώτες ήταν αρνητικά. Έτσι, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση σε γκρουπ 4-5 ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα τα γκρουπ των ποδοσφαιριστών θα συρρικνωθούν σε 3 με το καθένα να έχει 8 ποδοσφαιριστές. Θα πραγματοποιούνται δυο προπονήσεις το πρωί και ακόμα μια το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει ξανά γνωστό οι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα συνεχίσει να τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED