«Ο παράγοντας Γκιουν στο φλερτ Τραμπζονσπόρ-Σεμέδο»

«Ο παράγοντας Γκιουν στο φλερτ Τραμπζονσπόρ-Σεμέδο»

Gazzetta team
«Ο παράγοντας Γκιουν στο φλερτ Τραμπζονσπόρ-Σεμέδο»

bet365

Η Φορτούνα Σιτάρντ έχει Τούρκο ιδιοκτήτη και στη γειτονική χώρα το αναφέρουν ως «ατού» της ομάδας τους σε ενδεχόμενη απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού

Από καιρό στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Λισάντρο Σεμέδο βρίσκεται στη λίστα της Τραμπζονσπόρ και η πρωτοπόρος του εκεί πρωταθλήματος «παρακολουθεί» τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Κυρίως αν ο ΟΦΗ θα κάνει χρήση της οψιόν που διατηρεί για την απόκτησή του, κάτι που πάντως δείχνει δύσκολο αφού ανέρχεται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μια… παράμετρο που εσχάτως βάζουν οι γείτονές μας στα τραπέζι είναι το γεγονός πως η Φορτούνα Σιτάρντ όπου ανήκει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και θέλει να τον παραχωρήσει για να εξοικονομήσει χρήματα, έχει Τούρκο ιδιοκτήτη και πρόεδρο, πιο συγκεκριμένα τον Ισιτάν Γκιουν. Οπως σχολιάζεται σχετικά, πρόκειται για ένα «ατού» της Τραμπζονσπόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα