Μίτσελ για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω πρωταθλητής»!

Μίτσελ για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω πρωταθλητής»!

Gazzetta team
Μίτσελ για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω πρωταθλητής»!

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έκανε μνεία στην θητεία του στον πειραϊκό σύλλογο αλλά και στο ότι ήθελε να πετύχει στην Ελλάδα.
Ο Μίτσελ είπε σε ξένη ιστοσελίδα: «Υπέγραψα πολύ γρήγορα στον Ολυμπιακό. Δεν φοβήθηκα να δουλέψω στο εξωτερικό. Πρώτα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Σοσιεδάδ και μία εβδομάδα αργότερα, έφαγα μαζί του στο σπίτι μου. Την επόμενη φορά, δείπνησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μου είπε να αναλάβω τον Ιούνιο, αλλά εγώ του ζήτησα να αναλάβω την ομάδα τον Φεβρουάριο. Ήθελα να την προπονήσω τρεις μήνες, ήθελα να δω πως λειτουργεί... Τους είπα πως αν θέλουν να μην με πληρώσουν, αλλά θέλω να δω λεπτομέρειες από τον τρόπο λειτουργίας».

Ακόμα ο Ισπανός σχολίασε: «Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου, ότι μπορούσα να γίνω πρωταθλητής! Κάποιοι που μου ασκούν κριτική μπορούν να πουν ότι 'ναι, αλλά αυτό το έκανες στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό'. Είχαμε μία μεγάλη πρόκληση, να βάλουμε την ομάδα στη διεθνή σκηνή και ήμασταν πολύ κοντά να αποκλείσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League! Δεν κερδίζαμε μόνο τα παιχνίδια, αλλά παίζαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, έπρεπε κάθε χρόνο να χτίζουμε την ομάδα και να πουλάμε πολλούς ποδοσφαιριστές... Ο κόσμος ήταν πολύ χαρούμενος! Αυτό μας έκανε να απολαμβάνουμε την κατάσταση, αλλά πάντα γνωρίζαμε ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Όπως και συνέβη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα