Λίγκα: Η θέση του ΠΑΟΚ για την ασφάλιση

Λίγκα: Η θέση του ΠΑΟΚ για την ασφάλιση

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιμένει στο θέμα της πρόσθετης ασφάλισης σε περίπτωση επανέναρξης, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.
Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της S. L συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κ. Αυγενάκη, για πρόσθετη ασφάλιση που πρέπει να προβλεφθεί σε περίπτωση επανέναρξης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του αντιπροέδρου της Χρυσοστόμου Γκαγκάτση, έθεσε εκ νέου το θέμα της πρόσθετης ασφάλισης όλων των εμπλεκομένων σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λύσανδρου, υποστήριξε πως το θέμα έχει προωθηθεί στην ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται ο συνεταιρισμός και κατά το ένα σκέλος έχει βρεθεί λύση. Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος επισήμανε πως μερίδιο αναλογεί και στην πολιτεία, μια και η επανέναρξη των προπονήσεων έχει τη σφραγίδα και του κ. Αυγενάκη. «Σε περίπτωση επανέναρξης ζητάμε πρόσθετη ασφάλιση των παικτών και του άλλου προσωπικού των ομάδων. Ήδη το ζητήσαμε με επιστολή προς το υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο έλαβε την απόφαση για έναρξη ατομικών προπονήσεων. Το έγγραφο μας αναφέρεται μόνο στον κορωνοϊό. Ίσως προκύψουν ζητήματα υψηλών θερμοκρασιών», εξήγησε ο κ. Γκαγκάτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα