Η Περιφέρεια Μακεδονίας στο πλευρό του Άρη

Η Περιφέρεια Μακεδονίας στο πλευρό του Άρη

Gazzetta team
Η Περιφέρεια Μακεδονίας στο πλευρό του Άρη

bet365

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον Υπουργό Επικρατεί, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Κατόπιν επαφών των ανθρώπων του Άρη με τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο τελευταίος εξέφρασε την επιθυμία παρουσίας στη συνάντηση που θα προγραμματιστεί μεταξύ επίσημων φορέων του συλλόγου με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. ΠΑΕ και ΑΣ Άρης ζήτησαν από τον κ. Γεραπετρίτη άμεση συνάντηση μαζί του έπειτα από τη σκληρή ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στην ΠΑΕ η Παγκόσμια Ομοσπονδία κι ενόψει των συζητήσεων του Υπουργού Επικρατείας με τη FIFA για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED