Για αύριο η νέα τηλεδιάσκεψη SL-ΠΣΑΠ

Gazzetta team
Για αύριο η νέα τηλεδιάσκεψη SL-ΠΣΑΠ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή και οι παίκτες θα έχουν ξανά επαφή, για το ενδεχόμενο μειώσεων των απολαβών τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Για αύριο Δευτέρα (10/5) προγραμματίστηκε, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Super League και του ΠΣΑΠ, με αφορμή το ενδεχόμενο μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η πρόταση της διοργανώτριας αρχής ανέρχεται σε 25% «ψαλίδι» αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εφόσον διακοπεί, κάτι που όμως αντιστοιχεί, για το πρώτο σκέλος, σε μείωση 83% για τους μήνες της πανδημίας (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο) και οι παίκτες δεν φαίνεται πως το δέχονται. Ο λόγος είναι πως σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν – εφόσον τελειώσει η χρονιά – μόνο το 17% των απολαβών τους, παρότι θα τελειώσει χρονιά . Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, αρχής γενομένης από αύριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα