Για αύριο η νέα τηλεδιάσκεψη SL-ΠΣΑΠ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή και οι παίκτες θα έχουν ξανά επαφή, για το ενδεχόμενο μειώσεων των απολαβών τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Για αύριο Δευτέρα (10/5) προγραμματίστηκε, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Super League και του ΠΣΑΠ, με αφορμή το ενδεχόμενο μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η πρόταση της διοργανώτριας αρχής ανέρχεται σε 25% «ψαλίδι» αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εφόσον διακοπεί, κάτι που όμως αντιστοιχεί, για το πρώτο σκέλος, σε μείωση 83% για τους μήνες της πανδημίας (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο) και οι παίκτες δεν φαίνεται πως το δέχονται. Ο λόγος είναι πως σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν – εφόσον τελειώσει η χρονιά – μόνο το 17% των απολαβών τους, παρότι θα τελειώσει χρονιά . Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, αρχής γενομένης από αύριο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED