ΑΕΚ για Αγιά Σοφιά: «Το στολίδι όλης της πόλης» (pic)

ΑΕΚ για Αγιά Σοφιά: «Το στολίδι όλης της πόλης» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ για Αγιά Σοφιά: «Το στολίδι όλης της πόλης» (pic)

bet365

Μια νέα εντυπωσιακή φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς από ψηλά ανέβασε η ΑΕΚ στα social media.

Οι εργασίες στο νέο γήπεδο της Ένωσης «τρέχουν» καθημερινά, με την υπογειοποίηση να προχωρά, όπως και τα έργα στο κτίριο που θα σηκωθεί πίσω από την παλιά σκεπαστή, ενώ το επόμενο βήμα είναι να πέσουν και οι υπογραφές στη σύμβαση για να ξεκινήσουν και τα εσωτερικά έργα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ίδια στιγμή συνεχίζει τις επισκέψεις στην Αγιά Σοφιά για να επιθεωρήσει την πορεία της κατασκευής, όπως και έκανε άλλη μια φορά χθες, συζητώντας με τους υπεύθυνους για την πρόοδο των έργων και δίνοντας τις δικές του οδηγίες.

Η ΑΕΚ βλέπει το νέο της σπίτι να ορθώνεται εντυπωσιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανεβάζοντας στα social media μια νέα φωτογραφία από ψηλά, με την Αγιά Σοφιά, το Άλσος και τη γειτονιά της Ένωσης.

«Είναι και πάλι το στολίδι όλης της πόλης», έγραψαν οι κιτρινόμαυροι στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα