Ισά: «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει τον Ντόλι»

Ισά: «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει τον Ντόλι»

Gazzetta team
Ισά: «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει τον Ντόλι»

bet365

Ο Πιέρ Ισά μίλησε σε αφρικανικό Μέσο για τον Ολυμπιακό και τις προτιμήσεις του στην εν λόγω ήπειρο για μεταγραφές, ενώ θυμήθηκε και την περίπτωση του Ντόλι.

Ο Πιέρ Ισά, μιλώντας στο KickOff.com θυμήθηκε για την περίπτωση του Ντόλι:

«Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε πριν από μερικά χρόνια, αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε το deal. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ανοιχτός στο να φέρει ταλέντα από την Αφρική».

Ο Ντόλι δεν ήρθε ποτέ στο Λιμάνι, πήγε στη Μονπελιέ αλλά λόγω τραυματιμών δεν είχε την πορεία που περίμεναν πολλοί.

Ο Ισά, επίσης, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην προτίμηση που έχει στην αγορά της Αφρικής για μεταγραφές.

«Πάντα έπαιρνε παίκτες από την Αφρική. Το γεγονός ότι υπάρχουν οι Μαντί Καμαρά, Παπέ Σισέ, Σουντανί και Ελ Αραμπί, που όλοι παίζουν καλά, βοηθάει στο μελλοντικό σκάουτινγκ στην ήπειρο. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ειδικά απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Και ειδικά αυτό είναι καλό για τους νεαρούς παίκτες που έχουν επιτυχία και τώρα τους κυνηγά η Ευρώπη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED