ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

bet365

Στο σπίτι του θα κάνει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ γι' αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στο γήπεδο.

Με την ελπίδα κάποια στιγμή να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, οι προπονήσεις των ομάδων σε γκρουπ συνεχίζονται. Προπονήσεις που ωστόσο δεν μπορούν να γίνουν έτσι και αλλιώς όπως θα έπρεπε, καθώς υπάρχει το θέμα με τις ασκήσει ενδυνάμωσης, από την στιγμή που δεν μπορούν λόγω κορονοϊού οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γυμναστήριο.

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι Θεσσαλονικείς από Δευτέρα θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό. Κάθε άλλο, καθώς ο κάθε παίκτης έχοντας το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γυμναστής, θα κάνει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σπίτι του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED