ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σαββατοκύριακο προπόνηση στο σπίτι και από Δευτέρα πάλι γήπεδο

bet365

Στο σπίτι του θα κάνει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ γι' αυτό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στο γήπεδο.

Με την ελπίδα κάποια στιγμή να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, οι προπονήσεις των ομάδων σε γκρουπ συνεχίζονται. Προπονήσεις που ωστόσο δεν μπορούν να γίνουν έτσι και αλλιώς όπως θα έπρεπε, καθώς υπάρχει το θέμα με τις ασκήσει ενδυνάμωσης, από την στιγμή που δεν μπορούν λόγω κορονοϊού οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γυμναστήριο.

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι Θεσσαλονικείς από Δευτέρα θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό. Κάθε άλλο, καθώς ο κάθε παίκτης έχοντας το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γυμναστής, θα κάνει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σπίτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα