Νέα επαφή ΠΣΑΠ και Super League για τις περικοπές στα συμβόλαια

bet365

Η πλευρά του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών θα ζητήσει την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης με την διοργανώτρια αρχή, ώστε να της μεταφέρει την θεσμική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε για μείωση των αποδοχών των παικτών.

Νέα επαφή ΠΣΑΠ και Super League αναμένεται να έχουμε στο άμεσο μέλλον, με αφορμή την πρόσφατη πρόταση της διοργανώτριας αρχής προς τους παίκτες για ενδεχόμενη μείωση των απολαβών τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της αναστολής του πρωταθλήματος (25% εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, 33% εφόσον διακοπεί). Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις διαβουλεύσεις που έγιναν χθες (8/5) και σήμερα (9/5) μεταξύ του Δ.Σ. του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και των αρχηγών των 14 ομάδων, η πλευρά του ΠΣΑΠ θα ζητήσει από τη λίγκα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη, όπου θα μεταφέρει την θεσμική απάντηση του ΠΣΑΠ στην πρόταση που του έγινε και εκεί θα αποσαφηνιστούν οι προθέσεις και τα επόμενα βήματα των παικτών. Το κλίμα πάντως για την αποδοχή της πρότασης δείχνει αρνητικό.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED