ΑΣ Άρης: «Δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας»

ΑΣ Άρης: «Δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας»

Gazzetta team
ΑΣ Άρης: «Δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας»

bet365

Την απόλυτη στήριξή του στην ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο ΑΣ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης και παράλληλα σημείωσε ότι περιμένει από τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου να δείξουν αντανακλαστικά.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης σημείωσε: «Στην παρούσα φάση η ενότητα για το σύλλογο είναι μονόδρομος. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εγγυητής της ενότητας, αποτελεί τη «συγκολλητική ουσία» όλων των Αρειανών και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για απόδοση δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών για χρέη και υποθέσεις της παλιάς εταιρείας, 13 χρόνια πριν.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει το λεπτό θέμα που την ταλαιπωρεί, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό. Παράλληλα, περιμένουμε απ’ όλους τους υπεύθυνους να δείξουν τα αντανακλαστικά τους για να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, η οποία κακώς βάζει εμπόδια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι αποφάσεις της FIFA ή της UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας σχετικά με την λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED