Γκιλιέρμε: «Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»

Γκιλιέρμε: «Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»

Gazzetta team
Γκιλιέρμε: «Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»

bet365

Ο Γκιλιέρμε με δηλώσεις του τόνισε πως επιθυμία του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πως κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην Βραζιλία για να αγωνιστεί όμως σε υψηλό επίπεδο και όχι απλά για να αποσυρθεί.
Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο άσος του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε σε μέσο της χώρας του και μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. «Έχω συμβόλαιο γι' αυτή τη σεζόν και την επόμενη, αλλά ακόμα έχω το όνειρο επιστροφής στη Βραζιλία. Έπαιξα για λίγο εκεί. Θέλω να δείξω την αξία μου και να παίξω σε υψηλό επίπεδο στη χώρα μου. Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού.

Ειλικρινά μου αρέσει να ζω στην Ευρώπη, αλλά θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν ή σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω για να αποσυρθώ. Θέλω να γυρίσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να γράψω ιστορία όπου κι αν αγωνιστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος διανύει τον δεύτερο χρόνο του στο λιμάνι έχοντας μετρήσει συνολικά 69 συμμετοχές και εννιά γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα