Πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Αν δεν μπορεί να επιστρέψει το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί καμία δουλειά»

Gazzetta team
Πρόεδρος Σπόρτινγκ: «Αν δεν μπορεί να επιστρέψει το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί καμία δουλειά»

bet365

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ξεκάθαρος πως εφόσον δεν μπορεί να επιστρέψει στη κανονικότητα το ποδόσφαιρο, τότε δεν μπορεί κανένας κλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν δεν μπορεί να επανεκκινήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τότε ποια επιχείρηση στην Πορτογαλία μπορεί; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχουν άλλοι κλάδοι στους οποίους οι εργαζόμενοι να έχουν τόσα λίγα ρίσκα και τόσο καλή προστασία. Ούτε καν οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν κάνουν τόσες εξετάσεις όσες κάνουν οι ποδοσφαιριστές! Ο ιός υπάρχει και θα υπάρχει. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τους ανθρώπους να πεθαίνουν, περιμένοντας για κάποιο κρεβάτι στο νοσοκομείο. Η κυβέρνηση πέτυχε 100% στα μέτρα που πήρε. Τώρα τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να κρατήσουμε κλεισμένους τους ανθρώπους; Να παραμείνει κλειστή η χώρα; Πρέπει σταδιακά να ξεκινήσουμε κάποιες δραστηριότητες»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED