Λαμία: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις

Gazzetta team
Λαμία: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις

bet365

Στη Λαμία περιμένουν όλα τα αποτελέσματα των τεστ για να είναι απόλυτα σίγουροι πριν χωριστούν σε γκρουπ και ξεκινήσουν προπονήσεις.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Λαμίας έχει υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού. Αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι την Πέμπτη (7/5) θα μπορούσαν να ξεκινήσουν προπονήσεις, ωστόσο στην ομάδα περιμένουν να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα όλων των τεστ καθώς δεν παίρνουν φυσικά κανένα ρίσκο ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

Ήδη κάποιοι παίκτες προπονούνται ατομικά, τηρώντας πάντα τα μέτρα. Μόλις φτάσουν όλα τα αποτελέσματα και είναι φυσικά αρνητικά, τότε και μόνο στη Λαμία θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ σε διαφορετικές ώρες στο προπονητικό κέντρο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED