Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με μεταγραφές, ονόματα και Ινσούα

Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με μεταγραφές, ονόματα και Ινσούα

Παναθηναϊκός: Τι «παίζει» με μεταγραφές, ονόματα και Ινσούα

bet365

Διαβάστε τι ισχύει για τα δύο μεταγραφικά σενάρια που προέκυψαν από την Ισπανία με Μορλάνες και Παπανουνασβίλι, τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και το σενάριο για ενδιαφέρον της Βάσκο ντε Γκάμα για τον Αργεντινό μπακ του Τριφυλλιού.

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει μέσα στον επόμενο μήνα να κλείσει μια σειρά από πολύ σημαντικά ζητήματα. Οι μεταγραφές αυτή την στιγμή δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το διαθέσιμο μπάτζετ και δεν θα υπάρξει μέχρι: α) να ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχιστεί η σεζόν ή όχι, β) να συμφωνήσει το Τριφύλλι για το νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο, γ)να αποφασιστεί τι θα συμβεί με τον Γιώργο Δώνη και δ) να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους δανεικούς που βρίσκονται σε άλλες ομάδες. Οι δανεικοί που έχει ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. Νάγκι, Ζαχίντ και Ανουάρ, δηλαδή.

Οι θέσεις στις οποίες αναζητά παίκτες το Τριφύλλι είναι δεδομένες και έχουμε αναφερθεί σε αυτές εδώ και καιρό: Αριστερό και δεξί μπακ, δύο κεντρικοί μέσοι, δύο εξτρέμ, ένας σέντερ φορ. Ιδανικά. Γιατί η κατάσταση είναι ρευστή και είναι ξεκάθαρο πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα διατηρήσει το σκληρό μνημόνιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τρεις κινήσεις με ορίζοντα την νέα σεζόν και μάλιστα με αρκετά μεγάλα συμβόλαια για τα δεδομένα του. Αγιούμπ, Καρλίτος και Βέλεθ. Παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει στην αγορά, έχει τα αυτιά του ανοιχτά, ωστόσο, φαντάζει απίθανο να ολοκληρωθεί μεταγραφή τον επόμενο μήνα. Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τα σενάρια από την Ισπανία να κάνουν την εμφάνισή τους. Στην Ιβηρική έφεραν στο αφρό δύο υπόθεσεις χειμερινές. Του Μορλανές και του Παπουνασβίλι. Αμφότεροι ήταν στην λίστα του Παναθηναϊκού για δανεισμό, όμως για διάφορους λόγους, δεν αποτελούν προτεραιότητα για το καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, στην Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Βάσκο ντα Γκάμα για τον Εμάνουελ Ινσούα. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι λίγες, όμως, μέχρι να γίνει η τελευταία επαφή το θέμα θα παραμένει ανοιχτό. Αν ρίξει τις υπερβολικές απαιτήσεις του και ο Παναθηναϊκός ανέβει λίγο, οι πιθανότητες θα ανέβουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα