SLjr: Το βίντεο της Λίγκας για το Super League Junior, τo νέο δωρεάν App για παιδιά!

SLjr: Το βίντεο της Λίγκας για το Super League Junior, τo νέο δωρεάν App για παιδιά!

bet365

Η Λίγκα ανέβασε και βίντεο για τη νέα και δωρεάν εφαρμογή που έβγαλε και απευθύνεται σε μικρά παιδιά, βελτιώνοντας το γνωστικό τους πεδίο.

H Super League ως γνωστόν προσφέρει σε όλα τα παιδιά το SLjr, μια δωρεάν εφαρμογή με παιχνίδια γνώσης, μνήμης, εκμάθησης και παρατηρητικότητας.

Κατεβάστε δωρεάν το SLjr ΕΔΩ (android) και ΕΔΩ (iOS). Το Super League Junior είναι μια εφαρμογή (mobile app), ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, ώστε μέσα από διαδραστικά παιχνίδια να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και στην πλήρη έκδοσή του, η οποία θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα, θα περιλαμβάνει παιχνίδια μνήμης, παρατηρητικότητας, απλών μαθηματικών συσχετισμών, παζλ, αλλά και άλλες εφαρμογές που αποσκοπούν στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Δείτε πιο κάτω το βίντεο από την Λίγκα για την εφαρμογή αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα