Παναθηναϊκός: Όταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξόδεψε μια περιουσία για την Στεάουα!

Παναθηναϊκός: Όταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξόδεψε μια περιουσία για την Στεάουα!

Παναθηναϊκός: Όταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ξόδεψε μια περιουσία για την Στεάουα!

bet365

Ρουμανικό δημοσίευμα αποκάλυψε το δώρο εκατομμυρίων δολλαρίων του Γιώργου Βαρδινογιάννη προς τους πρωταθλητές Ευρώπης της Στέαουα Βουκουρεστίου το καλοκαίρι του 1986!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν δημοσίευσε την Πέμπτη η ρουμανική εφημερίδα FANATIK! Ο χρόνος γυρίζει πίσω στο καλοκαίρι του 1986. Στην Σεβίλλη, εκεί όπου η Στέαουα Βουκουρεστίου νικά την Μπαρτσελόνα και στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης! Στους πανηγυρισμούς, διακρίνεται ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και κάπου εκεί ξετυλίγεται το κουβάρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο τότε μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος του Βαλεντίν Τσαουσέσκου, με τον οποία διατηρούσε άριστη σχέση, όπως και με τον προπονητή, Άνχελ Ιορντανέσκου, από τα χρόνια που εκείνος προπονούσε τον ΟΦΗ. Ο ´´Καπετάνιος᾽᾽είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη αδυναμία με την Στέαουα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον πορτιέρε εκείνης της ομάδας, Χέλμουτ Ντουκαντάμ!

Ο Βαρδινογιάννης σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ντουκαντάμ ξόδεψε μια περιουσία για τους παίκτες της ομάδας, πληρώνοντας τις γεμάτες χλιδή διακοπές τους για μία εβδομάδα!

᾽᾽Έζησα μία ονειρική εβδομάδα. Εκτός του ότι μας προσκάλεσε με τις γυναίκες μας, μας έδωσε χρήματα για να έχουμε μόλις φτάσαμε. Μας ξενάγησε παντού. Ξόδεψε ένα απόγευμα στο κότερό του για εμάς, περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια εκείνη την εβδομάδα. Μας πλήρωσε τα γεύματα, μας πήγε στο τσίρκο, στα μπουζούκια και ήταν εκπληκτικά. Δεν μας άφησε να πληρώσουμε ούτε καν τα εισιτήριά μας᾽᾽ ήταν τα λόγια του παλαίμαχου πορτιέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα