60 χρόνια Α' Εθνικής: Τρεις δεν έλειψαν ποτέ…

bet365

Στην θεματογραφία του λευκώματος για τα «60 χρόνια Α’ Εθνικής» δεσπόζει και το θέμα με τις ομάδες που δεν έλειψαν ποτέ, αλλά και αυτές που δεν υποβιβάστηκαν ποτέ με βαθμολογικά κριτήρια.

Στα 60 χρόνια πρωταθλημάτων τρεις ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν απουσίασαν ποτέ. Για πολλά χρόνια η… μόνιμη παρέα αποτελείτο από τέσσερις ομάδες, αλλά τη χάλασε η ΑΕΚ, όταν έπεσε το 2013.

Εντυπωσιακό είναι ότι η Ξάνθη έπαιξε τα 30 τελευταία χρόνια, και από τότε που ανέβηκε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Αν και έφτασε σε μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου για να μείνει. Το ίδιο και ο νεότερος Αστέρας Τρίπολης. Και αυτός δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, αν και το 2011 βαθμολογικά επρόκειτο να υποβιβαστεί, αλλά αποβλήθηκε ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί τρεις φορές, καμία από αυτές με βαθμολογικά κριτήρια, αλλά για μη αγωνιστικούς λόγους. Επίσης ποτέ δεν έπεσαν βαθμολογικά ο ΑΠΟΕΛ, λόγω διακοπής της συμμετοχής κυπριακών ομάδων, και η Χαλκηδόνα, που αντικαταστάθηκε από τον Ατρόμητο. Και φυσικά η πολύ νέα Λαμία, που είναι μόλις δύο σεζόν στην κατηγορία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED