Τα Σπάτα απέκτησαν ξανά ζωή: Έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ (vid)

Τα Σπάτα απέκτησαν ξανά ζωή: Έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ (vid)

Τα Σπάτα απέκτησαν ξανά ζωή: Έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ (vid)

bet365

Όσα έγιναν στα Σπάτα από την Τετάρτη το πρωί μέχρι το μεσημέρι μέσα από την κάμερα του AEK TV στην πρώτη μέρα των προπονήσεων της Ένωσης.

Με όλα τα τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχουν βγει αρνητικά, οι παίκτες της ΑΕΚ από το πρωί της Τετάρτης (6/5) άρχισαν να φτάνουν στα Σπάτα για να ξαναπιάσουν δουλειά. Ο ενθουσιασμός των κιτρινόμαυρων για την επιστροφή τους στο προπονητικό κέντρο ήταν μεγάλος, κάτι που δεν σταμάτησαν στιγμή να το δείχνουν. Φυσικά οι κανόνες για την προστασία όλων τηρήθηκαν κατά γράμμα με όλους όσους εισέρχονταν από τις πύλες του προπονητικού κέντρου να περνούν από την ειδική μπάρα που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο για τη θερμομέτρηση.

Οι παίκτες είχαν χωριστεί σε πέντε γκρουπ (συν εκείνο των γκολκίπερ) ανάλογα με τις θέσεις από τους Μάσιμο Καρέρα και Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο, πραγματοποιώντας σε διαφορετικές φυσικά ώρες τρέξιμο και δουλειά πάνω στη φυσική κατάσταση, ενώ έγιναν και ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα, κρατώντας βέβαια τις απαραίτητες αποστάσεις. Θυμίζουμε πως Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, με την κατάσταση του Πορτογάλου φορ να αναμένεται να εκτιμηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα των προπονήσεων, ενώ όσον αφορά τον Κώστα Γαλανόπουλο, εκείνος πραγματοποίησε μόνος του το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τα Σπάτα μετά από 52 ημέρες απέκτησαν ξανά ζωή, με τις προπονήσεις να διεξάγονται με τον ίδιο τρόπο ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε και σήμερα πριν από την πρώτη προπόνηση του κάθε γκρουπ, στους παίκτες δόθηκαν ξανά αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τους νέους κανόνες που ισχύουν στο προπονητικό κέντρο.

Δείτε τα πλάνα του AEK TV από τα Σπάτα στην επανέναρξη των προπονήσεων:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα