ΠΑΟΚ: Η υπόκλιση του Ίβιτς στον μεγάλο Σταύρο Σαράφη

ΠΑΟΚ: Η υπόκλιση του Ίβιτς στον μεγάλο Σταύρο Σαράφη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η υπόκλιση του Ίβιτς στον μεγάλο Σταύρο Σαράφη

bet365

Ο Σέρβος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον «Καίσαρα» του «Δικεφάλου» και για την επιθυμία του πριν τον τελικό του Βόλου σχετικά με τον Σταύρο Σαράφη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus FM 103,6, φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στον «Καίσαρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Σταύρο Σαράφη, και θυμήθηκε το αίτημα του να τον έχει δίπλα του στον πάγκο, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου το 2017.

«Θυμάμαι κάτι άλλο από εκείνο το ματς. Πριν το τελικό του Κυπέλλου είχα ζητήσει να μου φέρουν στον πάγκο τον Σαράφη να κάτσει μαζί μου στον πάγκο και με ρώτησαν γιατί. Τους είπα ότι πέρασα μαζί του 2,5 χρόνια στην Κ19 και είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Ήταν ο πρώτος που ήρθε στην αγκαλιά μου και πανηγυρίσαμε μαζί. Είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο και του εύχομαι ότι καλύτερο. Θυμάμαι εκείνη την βραδιά τελικά ότι τελικά κάθισε στο διπλανό πάγκο», είπε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα