Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον SUPER 3

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον SUPER 3

Gazzetta team
Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον SUPER 3

bet365

Τα μέλη του οργανωμένου συνδέσμου φίλων του Άρη, SUPER 3, προχώρησαν σε μια εξαιρετική κίνηση καθώς παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης σε εργαζόμενους αλλά και φιλοξενούμενους στο Χαρίσειο γηροκομείο αλλά και στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων στη Μενεμένη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την ακρίβεια, ο SUPER 3 συγκέντρωσε χρήματα με τα οποία αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παράδωσε. Αυτή η ενέργεια κοινοποιήθηκε μέσα από ανακοίνωση του συνδέσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτή αναφέρει: «Παιδιά αυτής της κοινωνίας είμαστε και φέρουμε πολλά κουσούρια της, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται, ζωντανές. Μια τέτοια αξία είναι και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωση πως σ’ αυτή την περίοδο που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης, θα βοηθάμε αθόρυβα αλλά και οργανωμένα αν χρειαστεί. Κι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα, δεν ξέρουμε αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς οπαδούς, δεν ξέρουμε αν και μόνο που το σκεφτόμαστε είναι εγωιστικό όταν τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα. Ξέρουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και να είσαι.

Έτσι λοιπόν, εδώ και δύο μήνες, στηρίξαμε μεμονωμένους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, ενώ ταυτόχρονα πολλοί από εμάς βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κρατήσουμε όρθια την πόλη του ΘΕΟΥ: στα νοσοκομεία, στα ντελίβερυ, στις υπηρεσίες καθαριότητας, στα εργοστάσια που δεν έκλεισαν, στα σούπερ μάρκετ. Και ήταν ΑΥΤΟΣ που μας έκανε να παίρνουμε κουράγιο.

Τέλος αυτές τις μέρες, με πρωτοβουλία του συνδέσμου που στήριξαν και άλλα αδέρφια, μαζέψαμε χέρι με χέρι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και αγοράσαμε είδη πρώτης ανάγκης για να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία συνανθρώπων μας που ζουν στο Χαρίσειο γηροκομείο στην Τούμπα αλλά και το κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων στη Μενεμένη.

Αδέρφια, στην πόλη μας και σε κάθε πόλη που υπάρχουν ΑΡΕΙΑΝΟΙ:

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

ΥΓ1. Οπαδός = άνθρωπος

ΥΓ2. Οι δράσεις αυτές μπορούν να γίνουν και χωρίς χορηγίες από κάποιον χρηματοδότη ΚΑΙ χωρίς φωτογραφίες με δημαρχαίους και περιπολικά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED