ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα για προπόνηση μετά από 52 ημέρες (pics)

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα για προπόνηση μετά από 52 ημέρες (pics)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα για προπόνηση μετά από 52 ημέρες (pics)

bet365

Την πρώτη τους προπόνηση μετά από 52 ημέρες πραγματοποίησαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, σε ειδικές συνθήκες... κορονοϊού.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Ο στενός συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο, εξήγησε στους παίκτες της Ενωσης τους νέους κανόνες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προπόνηση.

«Σπάτα, 52 μέρες μετά! Πρώτη προπόνηση σε ειδικές συνθήκες... κορωνοϊού, μετά τις 14 Μαρτίου. Με τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να εξηγεί, ξεκινώντας από το πρώτο γκρουπ, τους νέους κανόνες βάσει του υγειονομικού πρωτόκολλου. «Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που πρέπει όλοι να σεβαστούμε. Λυπάμαι, αλλά όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες είτε από τους παίκτες είτε από το σταφ, θα μένει εκτός προπόνησης», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της ΠΑΕ στα social media.

Σπάτα, 52 μέρες μετά! Πρώτη προπόνηση σε ειδικές συνθήκες... κορωνοϊού, μετά τις 14 Μαρτίου. Με τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα