ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ, πιάνουν δουλειά την Τετάρτη στα Σπάτα!

ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ, πιάνουν δουλειά την Τετάρτη στα Σπάτα!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ, πιάνουν δουλειά την Τετάρτη στα Σπάτα!

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως όλα τα τεστ κορονοϊού βγήκαν αρνητικά με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στα Σπάτα την Τετάρτη σε γκρουπ από τις 9 το πρωί.

Έτοιμη να επιστρέψει στις προπονήσεις από την Τετάρτη (6/5) είναι η ΑΕΚ καθώς όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι όλα τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό βγήκαν αρνητικά.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης είχε περάσει τη Δευτέρα από τα Σπάτα για τα τεστ, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν όλα τα αποτελέσματα πριν επιτρέψουν τις ατομικές προπονήσεις, ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος.

Από τη στιγμή που όλοι είναι απόλυτα υγιείς, πλέον τα Σπάτα θα αποκτήσουν από την Τετάρτη το πρωί ξανά ζωή. Τα πρώτα γκρουπ των παικτών ανά θέσεις, τα οποία θα αποτελούνται το πολύ από έξι ποδοσφαιριστές, θα φτάσουν στις 9 το πρωί και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μέχρι το μεσημέρι, χρησιμοποιώντας και τα δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου.

Γενικότερα στην Ένωση επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τον Μάσιμο Καρέρα, τους συνεργάτες του και όλους τους παίκτες να μην βλέπουν την ώρα να ξαναπιάσουν δουλειά, πάντα φυσικά τηρώντας απόλυτα τους κανόνες του πρωτόκολλου. Ήδη άλλωστε το προπονητικό κέντρο έχει οργανωθεί για να υποδεχθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια παικτών, προπονητών και εργαζομένων να είναι αυστηρά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED