Μπαλογιάννης: «Ετοιμος να πάρω την ευκαιρία»

Gazzetta team
Μπαλογιάννης: «Ετοιμος να πάρω την ευκαιρία»

bet365

Ο νεαρός μέσος του Βόλου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ όπου και ανήκει

Για την επιστροφή στις προπονήσεις και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ από τον Βόλο όπου αγωνίζεται ως δανεικός, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την επιστροφή στις προπονήσεις στον Βόλο: «Ηρθα στον Βόλο και εγώ, σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις σταδιακά μετά από 2 μήνες. Ημουν στο χωριό μου στην Σαρακίνα Τρικάλων στην καραντίνα, ήταν για όλους δύσκολα. Στο χωριό έχω περισσότερο χώρο για να προπονηθώ έστω και ατομικά, γι΄αυτό και διάλεξα να είμαι εκεί».

Για το αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο μετά από δύο μήνες απραξίας: «Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, νομίζω τόσο καιρό ούτε στις διακοπές δεν καθόμουν χωρίς ποδόσφαιρο. Σίγουρα 3-4 εβδομάδες προπονήσεων θα χρειαστούν, εγώ προσωπικά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο αλλά αυτό που βάζω πάνω απ΄όλα είναι η υγεία με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης. Καλώς ή κακώς πρέπει να ζήσουμε με αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τις ζωές μας».

Για το αν έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει το καλοκαίρι: «Εμένα δεν με έχει ενημερώσει κανείς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πολλές επαφές δεν είχα κατά την διάρκεια της σεζόν με τους ανθρώπους της ομάδας, μέσα από τις εμφανίσεις μου καταλάβαινα πως περνάει κάποια μηνύματα. Πρωταρχικός στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Βόλο να πετύχει τους στόχους του. Εμένα προσωπικά ο δανεισμός με βοήθησε πολύ, αναπτύχθηκα σαν ποδοσφαιριστής, πήρα κάποιες εμπειρίες, για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικό. Θέλω να ευχαριστήσω και τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο για την ευκαιρία που μου έδωσαν».

Για το αν έχει άγχος που πιθανότατα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει υψηλής κλάσης παίκτες αλλά εγώ πιστεύω στα πόδια μου και στις δυνατότητές μου, θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο για να πάρω αυτή την ευκαιρία μου. Η προετοιμασία με Λουτσέσκου, οι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ο δανεισμός, όλα αυτά είχαν τα στάδιά τους και με βοήθησαν».

Για το Last Dance: «Ο Τζόρνταν ήταν πολύ ανταγωνιστικός και ήθελα πάντα να νικάει, αυτή ήταν η νοοτροπία του. Αυτή έχω και εγώ για μένα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι καλύτερος, πρέπει να έχεις την θέληση για να την ξεπεράσεις»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα