Παναιτωλικός: Απολύμανση και εξετάσεις (pics)

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Απολύμανση και εξετάσεις (pics)

bet365

Το Emileon… ζωντάνεψε και τα «καναρίνια» επέστρεψαν στο προπονητικό τους κέντρο

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Ζωντάνεψε» σήμερα (5/5) το Emileon, καθώς στον Παναιτωλικό «τρέχουν» τις διαδικασίες επιστροφής τους στο γήπεδο, έστω και σε επίπεδο ατομικών προπονήσεων. Τα «καναρίνια» προχώρησαν σε απολύμανση του προπονητικού τους κέντρου και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις. Μόλις βγουν τα αποτελέσματά τους, κατά πάσα πιθανότητα αύριο, από την επομένη θα ξεκινήσουν ανά τμήματα τις προπονήσεις.

Σε διαδικασία επιστροφής στην Ελλάδα βρίσκονται οι Αριγίμπι, Ταχάρ που απουσίαζαν.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Μετά την επίσημη ενημέρωση της Πολιτείας για τη δυνατότητα πραγματοποίησης προπονήσεων για τις ομάδες της Super League 1, η ομάδα μας επιστρέφει στο Emileon.

Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες των ειδικών, με στόχο την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών και του συνόλου τον εργαζόμενων μας, καθώς και της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκε απολύμανση των χώρων του Emileon. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με εξετάσεις PCR για τον covid-19.
Από αύριο το πρωί θα αρχίσουν προπονήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε γκρουπ 6-8 ποδοσφαιριστών.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα